taloushallinto

TALOUSHALLINTO

Laskutus

Laskutus on yleensä sellainen toiminto jonka asiakkaat haluavat hoitaa itse ja näin onkin järkevintä tehdä. Itse laskutuksella saavutetaan myös kustannussäätöä.


Visma Fivaldi-laskutus sopii kaikenkokoisille yrityksille. Se mahdollistaa monipuolisen tavan lähettää laskuja, mm. sähköposti ja  sähköisten Finvoice-verkkolaskujen lähettämisen.

Kirjanpidossa käytämme joustavaa Visma Fivaldi-ohjelmaa.


Se on integroitu taloushallinnon ohjelma, joka toimii internetin kautta mahdollistaen ohjelman käyttämisen sekä asiakkaan että tilitoimiston toimesta ilman hankalia etäkäyttöohjelmia ja kalliita erityisjärjestelyitä. Niinpä ratkaisu sopii erinomaisesti myös pienemmille yrityksille.

Asiakkaan tarpeiden mukaan kirjanpito voidaan laatia perinteisellä tavalla tai hyödyntäen ohjelmiston monipuolisia ominaisuuksia. Asiakas voi laatia ohjelmalla itse esim. laskutuksen ja reskontrat. Ohjeman käyttö ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Yrittäjä voi saada yhteyden vaikka kesämökiltä tai ulkomailta ja hoitaa sieltä kautta yrityksensä laskutuksen tai taloudellisen tilanteensa seurannan.

Käytössä on tarvittaessa kustannuspaikka- ja projektilaskenta sekä budjettivertailut. Tilikartta on vapaasti muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Raportit voidaan toimittaa sähköisesti tai asiakas voi lukea raportteja reaaliaikaisesti omalta tietokoneeltaan internetin kautta.

Copyright © SeuraPalvelut