hinnat


HINNASTO

Visma Fivaldi taloushallinnon-ohjelman yhteiskäyttö asiakasyrityksen kanssa.

 

SeuraPalvelut MB veloittaa asiakasyritystä paketeista sekä mahdollisista transaktiokuluista.

 

YHTEISKÄYTÖN PAKETIT. 

 

Raportointipaketti 15,00 €/kk
Raportointipaketin avulla asiakas saa pääsyn raporttien- ja kirjanpidon selailuun sekä sähköiseen arkistoon.


Myyntilaskupaketti 25 €/kk
Myyntilaskupaketin avulla asiakas voi hoitaa laskutuksen joko tilaustenkäsittelyn avulla tai mobiilisti WebLaskutuksella. Laskut voidaan lähettää verkkolaskuna, tulostuspalvelun avulla, sähköpostitse tai tulostaa itse. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoon on mahdollista myös skannata Visma Fivaldin ulkopuolista aineistoa. Tilaustenkäsittelyä käytettäessä myyntilaskupakettia on mahdollista täydentää logistiikkapaketilla.

Ostolaskupaketti 25 €/kk
Ostolaskupaketilla asiakas voi hoitaa ostolaskujen käsittelyn ja hyväksynnän. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoon on mahdollista myös skannata Visma Fivaldin ulkopuolista aineistoa.


Myynti- ja ostolaskupaketti 40,00 €/kk
Myynti- ja ostolaskupaketin avulla asiakas voi hoitaa laskutuksen joko tilaustenkäsittelyn avulla tai mobiilisti WebLaskutuksella. Laskut voidaan lähettää verkkolaskuna, tulostuspalvelun avulla, sähköpostitse tai tulostaa itse. Pakettiin sisältyy myös ostolaskujen käsittely ja hyväksyntä. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoon on mahdollista myös skannata Visma Fivaldin ulkopuolista aineistoa.

Myyntireskontrapaketti 35,00 €/kk
Myyntireskontrapaketin avulla asiakas voi hoitaa laskutuksen joko tilaustenkäsittelyn avulla tai mobiilisti WebLaskutuksella. Laskut voidaan lähettää verkkolaskuna, tulostuspalvelun avulla, sähköpostitse tai tulostaa itse. Saapuneet viitesuoritukset kohdistuvat automaattisesti Fivaldin myyntireskontraan. Myyntireskontralla hoidat lisäksi maksumuistutukset ja korkolaskutuksen. Mikäli perintä halutaan ulkoistaa, voidaan myyntireskontra laajentaa sähköisellä Visma Duetto -perintäyhteydellä.

 

Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoon on mahdollista myös skannata Visma Fivaldin ulkopuolista aineistoa. Tilaustenkäsittelyä käytettäessä myyntilaskupakettia on mahdollista täydentää logistiikkapaketilla.

 

Ostoreskontrapaketti 35,00 €/kk
Ostoreskontrapaketilla asiakas voi hoitaa ostolaskujen käsittelyn ja hyväksynnän. Ostoreskontra mahdollistaa laskujen maksun yhdestä tai useammasta yrityksestä yhdellä kertaa. Maksuaineisto voidaan lähettää joko tilitoimiston tai asiakkaan Fivaldi -pankkiyhteyteen. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoon on mahdollista myös skannata Visma Fivaldin ulkopuolista aineistoa.

Myynti- ja ostoreskontrapaketti 60,00 € /kk
Myynti- ja ostoreskontrapaketilla asiakas hoitaa koko myynti- ja ostoprosessit reskontraan asti. Laskut voidaan lähettää verkkolaskuna, tulostuspalvelun avulla, sähköpostitse tai tulostaa itse. Pakettiin sisältyy myös ostolaskujen käsittely ja hyväksyntä. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. Arkistoon on mahdollista myös skannata Visma Fivaldin ulkopuolista aineistoa.

 

TUOTTEPAKETTIEN HINNAT ALV 0%

Kun tärkeät henkilöresurssit voi keskittyä olennaiseen - järjestötoimintaan


Teemme teille taloushallintonne edullisesti!


Ohjeellinen esimerkki pienen yhdistyksen kirjanpidosta:

Vientejä 120 kpl/v., perusmaksu 10€/kk.

KOKONAISHINTA 200€/v.


sisältää:


  • ylläpito ja varmuuskopiointi
  • sähköiset väliraportit
  • sähköiset tilinpäätösraportit


Kirjausmaksu 60c/vienti


Muut maksut hinnaston mukaan

  • tulosteet
  • tarvikkeet
  • aineiston selvittely (50€/h)
  • nidotut tilinpäätösasiakirjat


Halutessanne myös tuntihintaan perustuva vaihtoehto. Kysy!

Copyright © SeuraPalvelut